Ciorba de stevie

Ciorba de stevie

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, 500 g stevie, 1 ceapa, 1 lingura ulei, 1/2 lingura faina, 3 linguri orez sau 2 cartofi frumosi, sare

Mod de preparare:

Se alege stevia, se pune la fiert si se continua la fel ca la borsul de urzici. Separat se prajeste o ceapa tocata cu o lingura de ulei, se pune faina; se rumeneste si se stinge cu apa. Se amesteca cu ciorba si se lasa sa mai dea un clocot. In loc de orez, se pot pune la fiert cativa cartofi taiati marunt.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de stevie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorbita de conopida cu piept de pui
Salata de sfecla rosie cu pui
Portofele de cod cu fasole verde
Pogacele cu jumeri
Tort Krantz
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Chiftelute din orez
Bruschette cu dovlecei
Supa crema de ciuperci
Pateuri
Mancarica de gulas
Cozonac cu mac si alune de padure
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Saratele
Clatite umplute cu salata de pui si avocado