Ciorba de crupe de porumb

Reteta culinara » Retete culinare » Retete borsuri, supe, ciorbe » Ciorba de crupe de porumb

Ciorba de crupe de porumb

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, o farfurie adanca de crupe de porumb, verdeata, sare

Mod de preparare:

Se spala o farfurie de crupe de porumb si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Se adauga verdeturi de tot felul tocate marunt si cand totul este bine fiert, se toarna borsul fiert separat. Se potriveste de sare.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de crupe de porumb


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de sfecla rosie cu pui
Chec aperitiv,stelute si braduti
Faguri cu forma
Stifatho
Tarta cu rucola
Caltabosi
Fettuccine cu ton si rosii
Paine pictata
Legume umplute
Baton de vanilie
Tarta cu crema de branza si zmeura
Baclavale traditionale
Ardei umpluti cu legume
Friptura de porc cu sorici
Spaghetti cu zucchini si rosii