Ciorba de bureti

Ciorba de bureti

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, 500 g bureti, zarzavat de supa, sare

Mod de preparare:

Ciorba se poate pregati cu buretii proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu bureti uscati pentru iarna. Se fierb intr-o oala cu apa, un morcov, patrunjel, marar si o ceapa. Se aleg buretii sa nu fie viermanosi, se taie in doua sau mai marunt si se pun in oala cu zarzavat. Cand sunt fierti, se adauga borsul fiert separat, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea impreuna cateva clocote. Dupa gust se poate adauga putin rantas, facut dintr-o ceapa tocata, prajita in ulei cu putina faina, si stinsa cu apa. Buretii uscati se pun la muiat din ajun, intr-un vas cu apa.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de bureti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de vita cu sunca
Butternut umplut
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Chiftelute de urda in sos de rosii
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Branza cu verdeturi
Dulceata de rubarba
Paine cu seminte
Piept de pui simplissime
Barcute de vinete
Baclavale traditionale
Caviar de vinete
Ciorba de praz cu zeama de varza
Bors de iarna cu afumatura
Tarta rustica cu piersici