Ciorba de bureti

Ciorba de bureti

Ingrediente:

2 l apa, 1 l bors, 500 g bureti, zarzavat de supa, sare

Mod de preparare:

Ciorba se poate pregati cu buretii proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu bureti uscati pentru iarna. Se fierb intr-o oala cu apa, un morcov, patrunjel, marar si o ceapa. Se aleg buretii sa nu fie viermanosi, se taie in doua sau mai marunt si se pun in oala cu zarzavat. Cand sunt fierti, se adauga borsul fiert separat, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea impreuna cateva clocote. Dupa gust se poate adauga putin rantas, facut dintr-o ceapa tocata, prajita in ulei cu putina faina, si stinsa cu apa. Buretii uscati se pun la muiat din ajun, intr-un vas cu apa.

Adauga comentariu la reteta - Ciorba de bureti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rata la cuptor
Friptura de porc cu sorici
Melcisori de pizza
Carne de miel in stil mongolez
Paine rapida fara drojdie
Spaghetti cu zucchini si rosii
Salata de ton cu ardei gras
Friptura de vitel in ulei
Chiftelute din orez
Mincarica de pipote
Tartiflette
Salata de cartofi cu ton
Salata de vara cu mozzarella
Painici cu busuioc
Cocktail-Totally Green