Piftie de crap

Piftie de crap

Ingrediente:

1 kg peste, 1/2 l apa, sare, 3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se curata pestele ca pentru rasol. Se taie bucati potrivite si se pun impreuna cu capul intr-o cratita cu atata apa, cat sa le cuprinda. Se fierb la foc potrivit. Se ia spuma si se adauga putina sare. Se tin pana ce zeama a scazut destul, astfel incat, luand o picatura intre degete, sa se simta cleioase. Daca pestele este fiert, iar zeama nu este destul de concentrata, se scoate pestele si se lasa sa scada zeama cat trebuie. La nevoie se poate adauga o foaie de gelatina. Se asaza pestele intr-o farfurie adanca sau intr-un castron si deasupra se strecoara zeama. Dupa gust se poate adauga putin usturoi pisat in zeama racorita, inainte de a fi strecurata in castron. Se tine cateva ore la rece pentru ca sa se inchege.

Adauga comentariu la reteta - Piftie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata cu crema de cocos
Pachetele cu porumb si branza
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Parmigiana di melanzane
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Piept de pui simplissime
Fursecuri simple
Supa de rosii
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Placinta  cu pui, spanac si branza
Salata de mango
Prajitura cu zmeura si pomelo
Friptura de vitel in ulei
Portofele de cod cu fasole verde
Spaghetti integrale cu leurda si rosii