Piftie de crap

Piftie de crap

Ingrediente:

1 kg peste, 1/2 l apa, sare, 3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Se curata pestele ca pentru rasol. Se taie bucati potrivite si se pun impreuna cu capul intr-o cratita cu atata apa, cat sa le cuprinda. Se fierb la foc potrivit. Se ia spuma si se adauga putina sare. Se tin pana ce zeama a scazut destul, astfel incat, luand o picatura intre degete, sa se simta cleioase. Daca pestele este fiert, iar zeama nu este destul de concentrata, se scoate pestele si se lasa sa scada zeama cat trebuie. La nevoie se poate adauga o foaie de gelatina. Se asaza pestele intr-o farfurie adanca sau intr-un castron si deasupra se strecoara zeama. Dupa gust se poate adauga putin usturoi pisat in zeama racorita, inainte de a fi strecurata in castron. Se tine cateva ore la rece pentru ca sa se inchege.

Adauga comentariu la reteta - Piftie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Stifatho
Muffins cu spanac
Supa de gulii
Ciorba de salata
Salata de fasole cu ton
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Paine rapida fara drojdie
Parmigiana di zucchine
Supa crema de rosii si morcovi
Sparanghel verde cu bacon
Agliata Verde
Kunefe (cataif)
Crema de zahar ars
Ardei umpluti cu legume
Fettuccine cu ton si rosii