Burta de crap in saramura

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Burta de crap in saramura

Burta de crap in saramura

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingurita ulei, 1 lingurita boia, sare

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mai mari. Se ung jumatatile de crap cu ulei si se frig la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu putina boia de ardei. Se asaza pestele in farfurie, se toarna saramura deasupra si se serveste rece, cu mamaliga. Capul si coada se fierb in ciorba sau in piftii.

Adauga comentariu la reteta - Burta de crap in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crema de branza si zmeura
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Paine rasucita cu crema de branza
Crostoni cu miel
Piept de pui, la cuptor
Chiftelute de carne
Paine cu orez
Inghetata de nectarine si caise
Tortelete cu crema Toffee
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Taameia
Piept de rata cu ciuperci
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Muffins cu dovleac(Butternut)
Pachetele cu porumb si branza