Burta de crap in saramura

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Burta de crap in saramura

Burta de crap in saramura

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingurita ulei, 1 lingurita boia, sare

Mod de preparare:

Se alege un crap mai mare, se curata si se taie capul si coada. Se despica pestele in doua, in lungime, se scot inotatoarele, sira spinarii si oasele mai mari. Se ung jumatatile de crap cu ulei si se frig la gratar, intai pe o parte, apoi pe cealalta. Intre timp se fierbe apa cu sare si cu putina boia de ardei. Se asaza pestele in farfurie, se toarna saramura deasupra si se serveste rece, cu mamaliga. Capul si coada se fierb in ciorba sau in piftii.

Adauga comentariu la reteta - Burta de crap in saramura


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Chec de carne
Piept de pui afumat
Beef Bourguignon - Julia Child
Prajitura de ciocolata
Antricot cu sos de piper verde
Chec negru
Chec aperitiv,stelute si braduti
Sirop de citrice
Pateuri
Tort cu mere si nuci
Salata de tortellini
Muffins cu dovleac(Butternut)
Dulceata de portocale cu ciocolata