Mancare de crap

Mancare de crap

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 1 lingura unt sau ulei, 20 fire arpagic, 1/2 lingura faina, 2 pahare vin rosu, patrunjel verde, dafin, 2 catei de usturoi, un praf de piper, sare

Mod de preparare:

Se curata crapul, se taie in bucati de marime potrivita si se lasa cu sare pana ce se pregateste sosul. Se pune la foc intr-o cratita o lingura de unt sau ulei cu arpagicul curatit si oparit. Cand arpagicul incepe sa se ingalbeneasca, se pune faina. Se amesteca pe foc 5 minute. Se adauga, vinul, patrunjelul verde, frunza de dafin si usturoiul pisat marunt. Pentru ca mirosul de usturoi sa nu fie tare (dupa gust), acesta se pune nesfaramat si se scoate inainte de a, servi. Se lasa sa fiarba acoperit un sfert de ora. Se pune pestele cu un praf de piper, se lasa sa fiarba inabusit pana este gata. Se serveste cald. Aceeasi mancare se poate face din peste amestecat, de exemplu: lin, stiuca, tipar.

Adauga comentariu la reteta - Mancare de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu orez
Pachetele cu porumb si branza
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Spaghetti cu zucchini si rosii
Tort de portocale
Frigarui de pui
Tiramisu
Gugelhupf cu marmelada
Tartiflette
Paine pictata
Salata
Paine rapida fara drojdie
Chutney de prune
Chicken Bryan
Aripioare crocantoase (stil KFC)