Ghiveci de crap

Ghiveci de crap

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 3 linguri ulei, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, telina, 2 linguri bulion sau 4 rosii, o mana de mazare, o mana de fasole verde, 5 boabe de piper, sare

Mod de preparare:

Se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste zarzavatul. Se prajeste in ulei ceapa taiata felii; cand este ingalbenita se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; cand acestea incep sa se moaie, se adauga bulionul subtiat cu apa sau rosiile, mazarea, fasolea verde taiata in bucati, cateva boabe de piper. Cand sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba inabusit la cuptor. Mancarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa insa ca scade prea tare si pestele nu este inca gata, se mai adauga putina apa. Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Ghiveci de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Ardei umpluti II
Bors de iarna cu afumatura
Supa cu turnatei
Bruschette cu dovlecei
Pasca cu branza dulce
Caviar de vinete
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Muffins cu usturoi si ierburi
Roastbeef a la Jamie
Mincarica de pipote
Pogacele cu jumari
Tarta sarata din frunze de conopida
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Schichttorte  Baumkuchen