Ghiveci de crap

Ghiveci de crap

Ingrediente:

1 crap de 1 kg, 3 linguri ulei, 1 ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, telina, 2 linguri bulion sau 4 rosii, o mana de mazare, o mana de fasole verde, 5 boabe de piper, sare

Mod de preparare:

Se curata pestele, se taie in bucati, se da sare si se lasa sa stea pana se pregateste zarzavatul. Se prajeste in ulei ceapa taiata felii; cand este ingalbenita se adauga un morcov, un patrunjel si telina, taiate felii; cand acestea incep sa se moaie, se adauga bulionul subtiat cu apa sau rosiile, mazarea, fasolea verde taiata in bucati, cateva boabe de piper. Cand sunt aproape fierte, se pun doua linguri de ulei si pestele si se lasa sa fiarba inabusit la cuptor. Mancarea trebuie sa fie scazuta; daca se observa insa ca scade prea tare si pestele nu este inca gata, se mai adauga putina apa. Se serveste rece.

Adauga comentariu la reteta - Ghiveci de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulion de rosii
Friptura de vitel in ulei
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Inghetata de cocos
Prajitura cu mere si brinza
Cozonaci cu nuca si mac
Faguri cu forma
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Ciorba din pipote de curcan
Muffins cu spanac
Prosciutto di Parma e melone
Supa de dovleac ( Butternut )
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Melcisori de pizza
Bulete cu cascaval la cuptor