Guvizi prajiti

Guvizi prajiti

Ingrediente:

1,500 kg guzivi, 100g ulei, 2 linguri faina, sare, patrunjel verde

Mod de preparare:

Se curata guvizii, se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se usuca cu o carpa curata, se dau in faina si se prajesc in ulei fierbinte. Se asaza pe farfurie, cu frunze de patrunjel. Se servesc cu lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Guvizi prajiti


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prosciutto di Parma e melone
Paine pictata
Ciocolata
Chutney de prune
Vanilla Club
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Chiftelute de calamari
Sarmale fara carne
Salata de ton cu ardei gras
Prajitura de ciocolata
Tort de ciuperci
Paine cu orez
Bruschette cu legume si tofu
Tamagoyaki
Supa de pui - rapida