Fileu de salau pane

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Fileu de salau pane

Fileu de salau pane

Ingrediente:

1 salau de 1 kg, 2 oua, 2 linguri faina, 3 linguri de pesmet, sare, 100 g ulei

Mod de preparare:

Se curata un salau mijlociu. Se taie capul si coada. Se desface exact in doua, in lungime. Se curata de piele, se scoate sira spinarii si se observa sa nu mai ramana oase. Se sareaza si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se da prin faina, apoi prin ou si prin pesmet si se prajeste in ulei fierbinte. Se serveste cu maioneza sau cu lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Fileu de salau pane


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Placinta  cu pui, spanac si branza
Parmigiana di melanzane
Friptura de porc cu sorici
Bors de iarna cu afumatura
Ardei umpluti II
Brownies cu miere si seminte
Supa de rosii
Ciuperci umplute cu legume
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Piept de rata cu ciuperci
Ardei umpluti
Supa Imperiala
Chicken Bryan
Supa din trei feluri de peste
Beef Bourguignon - Julia Child