Platica la cuptor

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Platica la cuptor

Platica la cuptor

Ingrediente:

1,500 kg platica, 3 linguri ulei, 2 linguri otet, sare, piper, 1 lingura patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Se curata pestele, se spala si se da sare. Se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Se pun cateva linguri de ulei intr-o tava, se asaza pestele si se da la cuptor, la foc mijlociu. Se tine aproximativ o ora. Din cand in cand se unge cu uleiul din tava. Cand este gata, se asaza pestele pe o farfurie. Se toarna otetul in tava, se amesteca cu sosul ramas, se pune patrunjel tocat si se potriveste de sare si piper. Se toarna peste pestele din farfurie si se serveste dupa ce s-a mai racorit.

Adauga comentariu la reteta - Platica la cuptor


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Maultaschen cu sos de rosii
Inghetata de nectarine si caise
Supa cu turnatei
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Ciorba de rosii II
Bruschette cu legume si tofu
Barcute de vinete
Prajitura cu mere caramel
Savarine
Ardei umpluti
Crutoane aromate
Tarta cu crema de branza si zmeura
Rulada de pui intreg
Ciorbita de pui si fasolica verde
Rulada cu cascaval