Mancare de lin

Mancare de lin

Ingrediente:

1,500 kg lin, 100 g unt topit, 1 lingura faina, 1 mana de ciuperci, 1 ceapa, sare, piper, 1 paliar de vin, 1 galbenus

Mod de preparare:

Se curata de solzi cativa pesti mai mici, se taie capetele, se despica in doua in lungime si se scoate sira spinarii. Se spala in mai multe ape si se tin un ceas cu sare. Se usuca, se dau prin faina si se prajesc putin in unt infierbantat. Se inabusa separat in unt cateva ciuperci si ceapa taiata felii. Se amesteca pentru ca sa nu se arda. Se pun in cratita cu peste, se adauga sare, piper, vinul amestecat cu apa. Se da la cuptor sa fiarba pana cand pestele este gata. Se bate sosul cu un galbenus.

Adauga comentariu la reteta - Mancare de lin


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de nuci
Supa de chimen
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Supa de pui - rapida
Prajitura cu zmeura si pomelo
Chicken Bryan
Painici cu busuioc
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Pasta de leustean
Ghiveci de orez cu legume
Pateu din ficatei de pui
Pesto rosso
Gratin de broccoli si conopida
Cornuri cu unt