Scrumbii la tigaie

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Scrumbii la tigaie

Scrumbii la tigaie

Ingrediente:

1,500 kg scrumbii, 1 lingura ulei, 1/2 lamaie, frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Se curata scrumbiile, se taie in doua in lung si se sareaza. Se incinge bine tigaia pe foc, fara unt si fara ulei, deoarece scrumbiile fiind grase, lasa singure grasime. Se usuca bine intr-o carpa curata, se ung cu putin ulei, se pun apoi in tigaia incinsa si se prajesc pe amandoua partile. Se asaza pe o farfurie lunga, cu garnitura de felii de lamaie si frunze de patrunjel. Se servesc cu lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii la tigaie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somloi Galuska
Cozonac
Ciocanele de pui cu varza
Supa de dovleac ( Butternut )
Placinta cu branza sarata
Somon salbatic cu crusta de brinza
Supa-crema de broccoli
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Somon la gratar
Tarta cu vinete
Tarta cu crème brûlé
Supa din trei feluri de peste
Fursecuri fine cu nuci
Somon la cuptor cu sos alb
Tarta cu mere