Scrumbii la tigaie

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Scrumbii la tigaie

Scrumbii la tigaie

Ingrediente:

1,500 kg scrumbii, 1 lingura ulei, 1/2 lamaie, frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Se curata scrumbiile, se taie in doua in lung si se sareaza. Se incinge bine tigaia pe foc, fara unt si fara ulei, deoarece scrumbiile fiind grase, lasa singure grasime. Se usuca bine intr-o carpa curata, se ung cu putin ulei, se pun apoi in tigaia incinsa si se prajesc pe amandoua partile. Se asaza pe o farfurie lunga, cu garnitura de felii de lamaie si frunze de patrunjel. Se servesc cu lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Scrumbii la tigaie


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de ciocolata cu crema de cocos
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Ghiveci de orez cu legume
Ciorba de miel
Fursecuri cu gem
Paste cu spanac si gorgonzola
Medalion de vinete
Barcute de vinete
Batoane de cereale
Chec de carne
Rulada de omleta
Somloi Galuska
Spinach and Feta Quesadilla
Friptura de porc cu sorici
Prajitura cu mere caramel