Calcan prajit in unt

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Calcan prajit in unt

Calcan prajit in unt

Ingrediente:

1,500 kg calcan, 3 linguri lapte, 100 g unt topit, 2 linguri faina, 50 g unt proaspat, 1/2 lamaie, frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu putin lapte. Se incinge unt intr-o tigaie. Se scurg bucatile din lapte, se dau prin faina si se prajesc in unt. Se asaza pe farfurie, iar deasupra se toarna unt proaspat topit si putina zeama de lamaie. Se presara patrunjel verde, tocat. Se serveste foarte fierbinte, cu cartofi fierti, asezati imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Calcan prajit in unt


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vegeta de casa
Gugelhupf cu marmelada
Dulceata de grapefruit
Ciorbita de pui si fasolica verde
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Branza cu verdeturi
Roastbeef a la Jamie
Friptura de curcan cu mere
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Rosii umplute cu ton
Rulada de omleta
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Cozonac cu mac si alune de padure
Prajitura Lia
Maultaschen cu sos de rosii