Calcan prajit in unt

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Calcan prajit in unt

Calcan prajit in unt

Ingrediente:

1,500 kg calcan, 3 linguri lapte, 100 g unt topit, 2 linguri faina, 50 g unt proaspat, 1/2 lamaie, frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu putin lapte. Se incinge unt intr-o tigaie. Se scurg bucatile din lapte, se dau prin faina si se prajesc in unt. Se asaza pe farfurie, iar deasupra se toarna unt proaspat topit si putina zeama de lamaie. Se presara patrunjel verde, tocat. Se serveste foarte fierbinte, cu cartofi fierti, asezati imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Calcan prajit in unt


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere si brinza
Drob de pui
Tort de portocale
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Inghetata de cocos
Rulada de vita cu sunca
Supa de dovleac cu gorgonzola
Brownies cu miere si seminte
Friptura aromata de porc
Supa-crema de broccoli
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Pogacele cu jumeri
Batoane de cereale
Aripi de curcan tandoori
Supa crema de ciuperci