Calcan prajit in unt

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Calcan prajit in unt

Calcan prajit in unt

Ingrediente:

1,500 kg calcan, 3 linguri lapte, 100 g unt topit, 2 linguri faina, 50 g unt proaspat, 1/2 lamaie, frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu putin lapte. Se incinge unt intr-o tigaie. Se scurg bucatile din lapte, se dau prin faina si se prajesc in unt. Se asaza pe farfurie, iar deasupra se toarna unt proaspat topit si putina zeama de lamaie. Se presara patrunjel verde, tocat. Se serveste foarte fierbinte, cu cartofi fierti, asezati imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Calcan prajit in unt


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Placinta  cu pui, spanac si branza
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Cartofi cu conopida si branza
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Caramel Tiramisu
Chiftelute cu porumb
Dulceata de portocale cu ciocolata
Tort Krantz
Rata la cuptor
Chutney de prune si ardei
Salam de caracatita
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Tort din albusuri
Fursecuri fine cu nuci