Calcan prajit in unt

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Calcan prajit in unt

Calcan prajit in unt

Ingrediente:

1,500 kg calcan, 3 linguri lapte, 100 g unt topit, 2 linguri faina, 50 g unt proaspat, 1/2 lamaie, frunze de patrunjel

Mod de preparare:

Se curata calcanul si se taie in bucati potrivite, care se tin un sfert de ora intr-un castron cu putin lapte. Se incinge unt intr-o tigaie. Se scurg bucatile din lapte, se dau prin faina si se prajesc in unt. Se asaza pe farfurie, iar deasupra se toarna unt proaspat topit si putina zeama de lamaie. Se presara patrunjel verde, tocat. Se serveste foarte fierbinte, cu cartofi fierti, asezati imprejur.

Adauga comentariu la reteta - Calcan prajit in unt


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sarmale fara carne
Prajitura cu zmeura si pomelo
Pateu din ficat de porc
Salata de mango
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Muffins cu dovleac(Butternut)
Placinta cu branza sarata
Kisir -  salata de griu
Salata Manager
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Melitzanosalata Agioritiki
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Supa de chimen
Fursecuri simple
Rulada de vita cu sunca