Peste la cuptor cu ciuperci

Reteta culinara » Retete mancaruri cu peste » Peste la cuptor cu ciuperci

Peste la cuptor cu ciuperci

Ingrediente:

1 kg peste, zarzavat de supa, 500 g ciuperci, 2 linguri unt, 1 lingura faina, 1 ceasca smantana sau lapte, 100 g branza rasa

Mod de preparare:

Se fierbe in apa cu sare si zarzavat, morun, nisetru sau pastruga. Dupa ce s-a racorit, se taie bucati mici. Se curata ciupercile, se taie felii nu prea subtiri si se inabusa cu o lingura de unt si sare. Se face un rantas dintr-o lingura de unt si o lingura de faina, si se stinge cu o ceasca de smantana sau cu lapte. Separat se pregateste branza rasa (sau cascaval). Se unge o forma rezistenta la foc cu unt. Se asaza alternand, randuri de peste, ciuperci, sos, branza. Ultimul rand trebuie sa fie de sos; se presara branza, se da la cuptor sa se rumeneasca.

Adauga comentariu la reteta - Peste la cuptor cu ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi in crusta de mustar
Painici cu busuioc
Crostoni cu miel
Supa Imperiala
Friptura de porc cu sorici
Paine pictata
Pesto rosso
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Pasca cu ciocolata
Fettuccine cu ton si rosii
Aripioare prajite in crusta
Pogacele cu jumari
Lasagne cu spanac si branza chevre
Agliata Verde
Friptura de mistret