Gulii umplute

Gulii umplute

Ingrediente:

12 gulii mijlocii, 400 g carne macra, 1 felie paine, 1 ceapa mica, 1 lingura orez, 1 lingurita marar tocat, sare
Pentru sos: 2 linguri untura, 1/2 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne (sau apa), 1 lingura bulion, 5 bucatele zahar, sare

Mod de preparare:

Se aleg gulii tinere, cam de aceeasi marime. Se da carnea si o felie de paine muiata si stoarsa bine prin masina de tocat. Cand carnea este slaba, se adauga si o lingura de jumari ramase de la topitul unturii. Separat se prajesc in putina untura ceapa taiata marunt si orezul ales si spalat. Se sting cu putina apa si se amesteca cu carnea.Se curata guliile, se scobesc si se umplu cu  tocatura. Se asaza in cratita si se toarna deasupra un sos facut dintr-un rantas de faina cu untura, stins cu zeama de carne la care se adauga bulion de rosii si putin zahar ars. Dupa ce fierb pe masina, se dau la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Gulii umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Lasagne cu spanac si branza chevre
Chocolate Gugelhupf
Fursecuri cu gem
Chiftelute de urda in sos de rosii
Taameia
Vegeta de casa
Oua umplute
Spaghetti cu zucchini si rosii
Crema de zahar ars
Pate Brisee
Ciorba de miel
Aripi de curcan tandoori
Paine cu seminte
Mancarica de gulas
Oua tari cu sos