Gulii umplute

Gulii umplute

Ingrediente:

12 gulii mijlocii, 400 g carne macra, 1 felie paine, 1 ceapa mica, 1 lingura orez, 1 lingurita marar tocat, sare
Pentru sos: 2 linguri untura, 1/2 lingura faina, 1 ceasca zeama de carne (sau apa), 1 lingura bulion, 5 bucatele zahar, sare

Mod de preparare:

Se aleg gulii tinere, cam de aceeasi marime. Se da carnea si o felie de paine muiata si stoarsa bine prin masina de tocat. Cand carnea este slaba, se adauga si o lingura de jumari ramase de la topitul unturii. Separat se prajesc in putina untura ceapa taiata marunt si orezul ales si spalat. Se sting cu putina apa si se amesteca cu carnea.Se curata guliile, se scobesc si se umplu cu  tocatura. Se asaza in cratita si se toarna deasupra un sos facut dintr-un rantas de faina cu untura, stins cu zeama de carne la care se adauga bulion de rosii si putin zahar ars. Dupa ce fierb pe masina, se dau la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Gulii umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Manti
Ciorba de rosii II
Spirale cu Nutella
Maultaschen cu sos de rosii
Cozonac
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Cozonac Grania
Salata de telina si morcovi rasi
Cozonaci cu nuca si mac
Tocanita de naut la cuptor
Brezel (covrigi nemtesti)
Pateuri umplute cu sunca
Somon la cuptor cu sos alb
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Paine cu seminte