Mere umplute

Mere umplute

Ingrediente:

12 mere mijlocii, 500 g carne macra, 1 lingura untura, 1 ou, sare
Pentru sos: 2 Iinguri unt sau untura, 8 bucatele zahar, 1/2 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne (sau apa), sare

Mod de preparare:

Merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se da carnea prin masina. Se prajeste putin in unt sau in untura si se adauga un ou si sare. Se umplu merele, se pun capacele deasupra si se asaza intr-o cratita cu unt. Se face un sos cu zahar ars, un praf de faina si zeama de carne; se toarna deasupra. Se fierb inabusite la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Mere umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gogosele din flori de dovleac
Gratin de broccoli si conopida
Chocolate cheesecake
Pasta de avocado
Chiftelute
Tort din alune de copac
Cotlete de vinete
Saltimbocca alla romana
Prajitura cu mere caramel
Tort Krantz
Brezel (covrigi nemtesti)
Cozonac
Ciocanele de pui cu varza
Supa-crema de broccoli
Baton de vanilie