Mere umplute

Mere umplute

Ingrediente:

12 mere mijlocii, 500 g carne macra, 1 lingura untura, 1 ou, sare
Pentru sos: 2 Iinguri unt sau untura, 8 bucatele zahar, 1/2 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne (sau apa), sare

Mod de preparare:

Merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se da carnea prin masina. Se prajeste putin in unt sau in untura si se adauga un ou si sare. Se umplu merele, se pun capacele deasupra si se asaza intr-o cratita cu unt. Se face un sos cu zahar ars, un praf de faina si zeama de carne; se toarna deasupra. Se fierb inabusite la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Mere umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Omleta cu orez la cuptor
Prajitura Latte Macchiato
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Paine cu iaurt
Lasagne cu spanac si branza chevre
Caviar de vinete
Creveti crocanti cu cocos
Cozonac
Brownies cu miere si seminte
Chec cu ficat
Antricot cu sos de piper verde
Ciorba de miel
Pasca cu ciocolata
Chicken Bryan
Tagliatelle a La-Chef-A