Mere umplute

Mere umplute

Ingrediente:

12 mere mijlocii, 500 g carne macra, 1 lingura untura, 1 ou, sare
Pentru sos: 2 Iinguri unt sau untura, 8 bucatele zahar, 1/2 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne (sau apa), sare

Mod de preparare:

Merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se da carnea prin masina. Se prajeste putin in unt sau in untura si se adauga un ou si sare. Se umplu merele, se pun capacele deasupra si se asaza intr-o cratita cu unt. Se face un sos cu zahar ars, un praf de faina si zeama de carne; se toarna deasupra. Se fierb inabusite la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Mere umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Gogosele din flori de dovleac
Mancarica de gulas
Aripioare prajite in crusta
Ardei umpluti,mai altfel
Chec cu ficat
Castraveti cu maioneza de avocado
Rosii umplute cu orez
Pateuri rapide
Brezel (covrigi nemtesti)
Carne de miel in stil mongolez
Salata
Crap la cuptor (pe gratar)
Tort din alune de copac
Supa cu turnatei