Mere umplute

Mere umplute

Ingrediente:

12 mere mijlocii, 500 g carne macra, 1 lingura untura, 1 ou, sare
Pentru sos: 2 Iinguri unt sau untura, 8 bucatele zahar, 1/2 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne (sau apa), sare

Mod de preparare:

Merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se da carnea prin masina. Se prajeste putin in unt sau in untura si se adauga un ou si sare. Se umplu merele, se pun capacele deasupra si se asaza intr-o cratita cu unt. Se face un sos cu zahar ars, un praf de faina si zeama de carne; se toarna deasupra. Se fierb inabusite la cuptor.

Adauga comentariu la reteta - Mere umplute


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui cu legume de primavara
Salata de cartofi cu ton
Chiftelute din orez
Pateuri cu ciuperci
Pasta de leustean
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Biscuiti cu Nutella
Risotto cu broccoli si kaiser
Kunefe (cataif)
Placinta cu branza sarata
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Sirop de citrice
Legume umplute
Rosii umplute cu ton
Pachetele cu porumb si branza