Ingrediente:
- ciuperci maro
- usturoi
- patrunjel
- creme fraîche
- un strop ulei de masline
- sare,piper
- foietaj
- galbenus pentru lipit
Mod de preparare:
Se curata si feliaza grob ciupercile si se calesc putin in ceva ulei de masline impreuna cu usturoiul si patrunjelul.Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se lasa la racit. Cind sint reci se pun ciupercile in blender si se mixeaza cit de marunt doriti.Se amesteca cu creme fraiche, si se condimenteaza daca mai e nevoie.

Crema de ciuperci am pus-o intr-o punga, i-am taiat virful si am sprituit direct in pateuri.

Se unge o foaie de de aluat cu galbenus de ou.
Se acopera cu o alta foaie de aluat identica ca marime.
Se apasa usor cu palmele pentru a se lipi.

Eu le-am taiat patratele,iar cu o forma de fursecuri am stantat pina la o adincime de 3-4 mm cite o inimioara.

Se coc pateurile la 200 °C pina se rumenesc dupa gust.
In timp ce se coc,unele o iau razna si cresc foarte mult.
Deschideti fara grija usa cuptorului si le aranjati din nou in forma cu o lopatica de lemn.
Pentru a le scoata capacelul,folositi un cutit cu lama subtirica.



Crema de ciuperci am pus-o intr-o punga, i-am taiat virful si am sprituit direct in pateuri.

Se unge o foaie de de aluat cu galbenus de ou.
Se acopera cu o alta foaie de aluat identica ca marime.
Se apasa usor cu palmele pentru a se lipi.

Eu le-am taiat patratele,iar cu o forma de fursecuri am stantat pina la o adincime de 3-4 mm cite o inimioara.

Se coc pateurile la 200 °C pina se rumenesc dupa gust.
In timp ce se coc,unele o iau razna si cresc foarte mult.
Deschideti fara grija usa cuptorului si le aranjati din nou in forma cu o lopatica de lemn.
Pentru a le scoata capacelul,folositi un cutit cu lama subtirica.


< Anterior | Urmator > |
---|