Ingrediente (pentru doua checuri)
reteta apartine Vio(retete pentru incepatori Vio)
- 300 gr salam
- 300 gr cascaval
- 3 ardei grasi
- 6 oua
- 1 praf copt
- 150 gr faina
- 1 legatura patrunjel
Mod de preparare
Se taie cubulete salamul si ardeii.Eu am folosit ardei verde si rosu pentru a capata un aspect frumos.
Se rade cascavalul si se adauga oualeSe amesteca bine,apoi se adauga faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza.
Se tapeteaza doua tavi de chec cu hartie de copt (in cazul meu-formele de silicon)si se toarna amestecul rezultat.Daca nu aveti hartie de copt puteti unge tavile cu margarina si le tapetati cu faina.
Se da la cuptor la foc potrivit si cand este rumenit putin deasupra se incearca cu o scobitoare.
Daca nu ramane aluat pe scobitoare inseamna ca este copt si il scoatem din cuptor acoperim cu un prosop si lasam sa se raceasca.
< Anterior | Urmator > |
---|