Ingrediente:
- piscoturi savoiardi
- 2 cani apa fierbinte
- 100 g fulgi de cocos
Mod de preparare:
Se mixeaza fulgii de cocos cu apa fierbinte,se strecoara.
laptele de cocos obtinut,se lasa la racit.Nu il indulciti.
Aceasta licoare se foloseste la aromatizarea piscoturilor.

laptele de cocos obtinut,se lasa la racit.Nu il indulciti.
Aceasta licoare se foloseste la aromatizarea piscoturilor.

Pentru crema de capsuni,mascarpone & budinca de cocos
- 500 g mascarpone
- 500 g capsuni+ zahar dupa gust
Budinca de cocos
- 400 ml lapte
- 6 linguri zahar
- 4 linguri amidon de porumb
- 100 g fulgi de cocos
Se mixeaza fulgii de cocos cu laptele,se strecoara.Laptele obtinut se amesteca cu zahar si amidon,si se fierbe pina se ingroasa,amestecind intr-una.Se acopera cu pelicula transparenta si se lasa la racit.Crema asta are consistenta unei budinci groase bine!Se macina capsunii cu zahar dupa gust si se amesteca cu mascarpone,apoi se incorporeaza budinca de cocos,se amesteca bine.



Se imbraca o forma cu folie alimentara.Se trece fiecare piscot prin laptele de cocos si se aliniaza unul lipit de celalalt.Se acopera cu un strat de crema,din nou un rind de piscoturi trecute prin lichid,crema,piscoturi...se acopera cu folie si se da la rece peste noapte.


Se rastoarna cu grija ,iar deasupra se niveleaza crema ramasa.Se pudreaza cu un strat generos de cacao de buna calitate,si se decoreaza dupa plac.





Se imbraca o forma cu folie alimentara.Se trece fiecare piscot prin laptele de cocos si se aliniaza unul lipit de celalalt.Se acopera cu un strat de crema,din nou un rind de piscoturi trecute prin lichid,crema,piscoturi...se acopera cu folie si se da la rece peste noapte.


Se rastoarna cu grija ,iar deasupra se niveleaza crema ramasa.Se pudreaza cu un strat generos de cacao de buna calitate,si se decoreaza dupa plac.


< Anterior | Urmator > |
---|