Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Varza rosie cu mar
Somloi Galuska
Tort de nuci
Friptura aromata de porc
Tarta de ciocolata
Fursecuri fine cu nuci
Cartofi cu conopida si branza
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Pasca cu ciocolata
Oua tari cu sos
Saratele
Rulada de vita cu sunca
Supa cu turnatei
Tort cu mere si nuci
Paine pictata