Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac cu gorgonzola
Rulada cu cascaval
Pui cu legume de primavara
Salata
Biscuiti cu Nutella
Pulpe de rata cu bere si stafide
Cheesecake cu rosii si busuioc
Piept de rata cu ciuperci
Prajitura cu zmeura si pomelo
Palet de dames
Ardei umpluti II
Musaca
Antricot cu sos de piper verde
Schichttorte  Baumkuchen
Ardei umpluti cu legume