Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bors de iarna cu afumatura
Inghetata de nectarine si caise
Supa de rosii
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Branza cu verdeturi
Paine cu iaurt
Tarta cu crema de branza si zmeura
Maultaschen cu sos de rosii
Aripi de curcan tandoori
Rulada de somon afumat
Gratin de paste si peste, cu bezea
Rosii umplute cu ton
Chec cu ficat
Drob de pui