Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Sirop de citrice
Tarta de ciocolata
Bors de iarna cu afumatura
Chocolate Gugelhupf
Supa de pasare cu fructe goji
Rulada cu cascaval
Rulada de pui intreg
Caracatita in ulei
Friptura de porc cu sorici
Cozonac Grania
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Mincarica de pipote
Supa crema de rosii si morcovi
Piept de pui, la cuptor
Ciuperci umplute cu crema de broccoli