Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Muffins cu spanac
Piept de pui, la cuptor
Aluat cu branza
Sparanghel verde cu bacon
Saltimbocca alla romana
Muffins cu usturoi si ierburi
Roastbeef a la Jamie
Supa de dovleac cu gorgonzola
Fursecuri simple
Paine cu orez
Pasca cu ciocolata
Vinete umplute
Somon salbatic cu crusta de brinza
Salata de ton cu ardei gras
Inghetata prajita