Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi cu conopida si branza
Pui umplut cu telina si morcovi
Rulada de pui
Branza cu verdeturi
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Pasca cu ciocolata
Roastbeef a la Jamie
Lasagne cu spanac si branza chevre
Risotto cu broccoli si kaiser
Supa din trei feluri de peste
Chec cu ficat
Chutney de prune
Compot de rubarba
Chiftelute de carne
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara