Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pesto rosso
Tort de portocale
Pateu din ficat de porc
Salata de tortellini
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Fursecuri simple
Tarta de ciocolata
Salata de mango
Ciorba de praz cu zeama de varza
Islere
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Saratele
Supa de pasare cu fructe goji
Pate Brisee
Bulete cu cascaval la cuptor