Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Kunefe (cataif)
Ciuperci umplute cu legume
Tort de ciuperci
Chiftelute din orez
Salata de cartofi cu ton
Baclavale traditionale
Tarta rustica cu piersici
Confit de canard
Vegeta de casa
Pogacele cu jumeri
Piept de pui afumat
Paine rapida fara drojdie
Manti
Crema de zahar ars
Tort din albusuri