Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de vitel in ulei
Supa-crema de broccoli
Inghetata de cocos
Chutney de prune
Dovlecei crocanti la cuptor
Papanasi
Piept de pui, la cuptor
Pateuri umplute cu sunca
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Maultaschen cu sos de rosii
Biscuiti cu Nutella
Roastbeef a la Jamie
Pui cu legume de primavara
Parjoale de vara
Tort cu cafea si gem de zmeura