Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon afumat pe scandura de cedru
Vanilla Club
Pateu din ficat de porc
Fursecuri fine cu nuci
Confit de canard
Tort din alune de copac
Kisir -  salata de griu
Ghiveci de orez cu legume
Crutoane aromate
Antricot cu sos de piper verde
Crema Toffee
Ciorba de praz cu zeama de varza
Maultaschen cu sos de rosii
Rulada de ciuperci
Tarta cu mere