Tagliatelle a La-Chef-A

Tagliatelle a La-Chef-A

Attached Image

Ingrediente:

  • 250 g Brie,cubulete
    200 ml smintina
    10 jumatati de rosii uscate(din ulei),tocate grob
    1 catel de usturoi,tocat fin
    cimbru proaspat
    sare,piper,nucsoara
  • paste,eu am folosit Tagliatelle

Mod de preparare:

Pentru sos se pun toate ingredientele intr-un vas si se lasa pe foc moderat spre mic sa se topeasca.Cind s-a topit brinza,se da focul mai tare si se lasa maxim 1-2 minute sa clocoteasca usor.Intre timp se fierb pastele al dente.Se servesc cu sos.


Attached Image

Attached Image

Adauga comentariu la reteta - Tagliatelle a La-Chef-A


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ardei umpluti
Salsa cruda
Paste cu spanac si gorgonzola
Bulete din ciupercute
Dulceata de portocale cu ciocolata
Crema Toffee
Fursecuri simple
Prajitura cu visine si ciocolata
Supa de pui - rapida
Medalion de vinete
Placinta  cu pui, spanac si branza
Muschiulet de porc cu susan
Rosii umplute cu ton
Castraveti cu maioneza de avocado
Salata Manager