Crostoni alla pecorara , o specialiatate din Abruzzo.
O reteta cu putine ingrediente, unde lucrul cel mai dificil de facut este: sa rezisti sa nu ridici capacul la oala.
Pentru jumatate de kil de pulpa de miel, taiata cuburi nu foarte mari:
1 ceapa mare
1 lingura de unt
4 felii de paine prajita sau tostata in cuptor
Ulei extra de masline
Sare si piper dupa gust.
Daca aveti un tuci, ceaun cu fundul gros, este indicat la aceasta reteta, daca nu folositi vas de lut ca mine.
Am pus untul la topit si am adaugat ceapa taiata cubulete.Cand a devenit sticloasa am adaugat carnea.
Am adaugat un polonic de apa si am acoperit cat mai ermetic oala.Am lasat la fiert o ora fara sa ridic capacul.
Am tostat painea in cuptor, am turnat un fir de ulei deasupra.
Se pune pe fiecare felie de paine carne si sosul de ceapa obtinut.Se servesc calde cu patrunjel proaspat tocat.
Urmator > |
---|