Crostoni cu miel

Crostoni cu miel

alt

Crostoni alla pecorara , o specialiatate din Abruzzo.

O reteta cu putine ingrediente, unde lucrul cel mai dificil de facut este: sa rezisti sa nu ridici capacul la oala.

Pentru jumatate de kil de pulpa de miel, taiata cuburi nu foarte mari:
1 ceapa mare
1 lingura de unt
4 felii de paine prajita sau tostata in cuptor
Ulei extra de masline
Sare si piper dupa gust.

Daca aveti un tuci, ceaun cu fundul gros, este indicat la aceasta reteta, daca nu folositi vas de lut ca mine.
Am pus untul la topit si am adaugat ceapa taiata cubulete.Cand a devenit sticloasa am adaugat carnea.

alt

Am adaugat un polonic de apa si am acoperit cat mai ermetic oala.Am lasat la fiert o ora fara sa ridic capacul.

Am tostat painea in cuptor, am turnat un fir de ulei deasupra.

alt

Se pune pe fiecare felie de paine carne si sosul de ceapa obtinut.Se servesc calde cu patrunjel proaspat tocat.

alt

Adauga comentariu la reteta - Crostoni cu miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort cu cafea si gem de zmeura
Prajitura Lia
Tagliatelle cu ciuperci
Rulada de pui
Polos
Pachetele cu porumb si branza
Saratele
Pasta de avocado
Papanasi
Palet de dames
Prajitura de ciocolata
Salata
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Paste cu ciuperci si rosii
Muffins cu dovleac(Butternut)