Musaca de conopida

Musaca de conopida

Ingrediente:

1 conopida frumoasa, 500 g carne macra, 1 ceapa, 3 linguri unt sau untura, 1 ou, sare, piper, 2 linguri pesmet

Mod de preparare:

Se rup buchetele, fara cotoare, de la o conopida frumoasa, se spala si se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa. Se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de piper, sare si un ou. Se unge o forma cu unt, se presara pesmet. Se asaza un rand de conopida, impartind astfel buchetele, incat stratul sa fie cat mai egal. Se pune un rand de carne apoi alt rand de conopida. Se presara pesmet, se adauga o lingura de unt. Se da la cuptor. Cand este gata se rastoarna.

Adauga comentariu la reteta - Musaca de conopida


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta sarata din frunze de conopida
Tarta cu rucola
Papanasi
Salata de Boeuf
Muschiulet de porc cu susan
Cartofi in crusta de mustar
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Dovlecei crocanti la cuptor
Faguri cu forma
Melcisori de pizza
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Cartofi cu conopida si branza
Somloi Galuska
Crema de zahar ars
Sirop de citrice