Musaca de taitei

Musaca de taitei

Ingrediente:

300 g taitei (2 oua, 300 g faina, apa cat cuprinde o coaja de ou, sare), 500 g carne macra, 1 ceapa mica, 3 linguri unt, sare, piper, 2 linguri pesmet

Mod de preparare:

Tocatura de carne se pregateste ca mai sus. Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb nu prea mult, se racoresc cu apa rece, se scurg bine si se oparesc cu unt. Se unge forma cu unt, se presara pesmet si apoi se asaza un rand de taitei, un rand de carne si asa mai departe. Deasupra se presara pesmet si se mai pune putin unt. Se da la cuptor. Se rastoarna. La fel se poate pregati cu macaroane de casa sau cumparate.

Adauga comentariu la reteta - Musaca de taitei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Schichttorte  Baumkuchen
Dulceata de grapefruit
Crutoane aromate
Pesto rosso
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Praz umplut cu ciuperci
Papanasi
Tort de portocale
Cirnati cu fenel
Somon la gratar
Aperitiv in foi de napolitana
Covrigi
Tarta cu brinza si zmeura
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Supa din trei feluri de peste