Musaca de taitei

Musaca de taitei

Ingrediente:

300 g taitei (2 oua, 300 g faina, apa cat cuprinde o coaja de ou, sare), 500 g carne macra, 1 ceapa mica, 3 linguri unt, sare, piper, 2 linguri pesmet

Mod de preparare:

Tocatura de carne se pregateste ca mai sus. Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, se fierb nu prea mult, se racoresc cu apa rece, se scurg bine si se oparesc cu unt. Se unge forma cu unt, se presara pesmet si apoi se asaza un rand de taitei, un rand de carne si asa mai departe. Deasupra se presara pesmet si se mai pune putin unt. Se da la cuptor. Se rastoarna. La fel se poate pregati cu macaroane de casa sau cumparate.

Adauga comentariu la reteta - Musaca de taitei


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina,citrice si rodie
Caramel Tiramisu
Fursecuri fine cu nuci
Mincarica de pipote
Ciorba din pipote de curcan
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Um Ali - budinca egipteana din paine
Pate Brisee
Caltabosi
Friptura de porc cu sorici
Paine  pe vatra
Chutney de prune si ardei
Supa de dovleac cu gorgonzola
Friptura de miel in slowcooker
Rulada de omleta