Drob de miel (cighir)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Drob de miel (cighir)

Drob de miel (cighir)

Ingrediente:

500 g maruntaie, 2 oua, 1 felie de paine, 1 lingura smantana, 1 lingura verdeata tocata, 2 fire ceapa verde, sare, piper, 1 lingura untura

Mod de preparare:

Se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga ouale, putin miez de paine muiat in lapte (dupa dorinta), sare, un praf de piper, smantana si verdeata multa, marar, patrunjel si ceapa verde, tocate marunt cu o parte din cozi. Se spala prapurul bine, in mai multe ape. Se unge putin cu untura o tigaie cu marginile joase. Se intinde prapurul in tigaie astfel incat sa ramana mult si pe margini, pentru a putea fi intors deasupra peste umplutura. Se pune umplutura peste prapur in tigaie, se asaza cu o lingura ca sa fie stratul de aceeasi grosime, se intorc marginile prapurului deasupra, se coace la cuptor. Se serveste intreg sau se taie felii.

Adauga comentariu la reteta - Drob de miel (cighir)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cosulete umplute
Tarta cu brinza si zmeura
Crenvursti in aluat
Lasagne cu spanac si branza chevre
Aripi de curcan tandoori
Turta dulce din piscoturi
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Painici cu busuioc
Muschiulet de porc cu susan
Palet de dames
Dulceata de rubarba
Crema Toffee
Friptura de vitel in ulei
Rulada de vita cu sunca
Tort cu mere si nuci