Ingrediente:
500 g maruntaie, 2 oua, 1 felie de paine, 1 lingura smantana, 1 lingura verdeata tocata, 2 fire ceapa verde, sare, piper, 1 lingura untura
Mod de preparare:
Se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga ouale, putin miez de paine muiat in lapte (dupa dorinta), sare, un praf de piper, smantana si verdeata multa, marar, patrunjel si ceapa verde, tocate marunt cu o parte din cozi. Se spala prapurul bine, in mai multe ape. Se unge putin cu untura o tigaie cu marginile joase. Se intinde prapurul in tigaie astfel incat sa ramana mult si pe margini, pentru a putea fi intors deasupra peste umplutura. Se pune umplutura peste prapur in tigaie, se asaza cu o lingura ca sa fie stratul de aceeasi grosime, se intorc marginile prapurului deasupra, se coace la cuptor. Se serveste intreg sau se taie felii.
< Anterior | Urmator > |
---|