Drob de miel (cighir)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Drob de miel (cighir)

Drob de miel (cighir)

Ingrediente:

500 g maruntaie, 2 oua, 1 felie de paine, 1 lingura smantana, 1 lingura verdeata tocata, 2 fire ceapa verde, sare, piper, 1 lingura untura

Mod de preparare:

Se trec prin masina de carne maruntaiele de la un miel, inima, ficatul, plamanii. Se adauga ouale, putin miez de paine muiat in lapte (dupa dorinta), sare, un praf de piper, smantana si verdeata multa, marar, patrunjel si ceapa verde, tocate marunt cu o parte din cozi. Se spala prapurul bine, in mai multe ape. Se unge putin cu untura o tigaie cu marginile joase. Se intinde prapurul in tigaie astfel incat sa ramana mult si pe margini, pentru a putea fi intors deasupra peste umplutura. Se pune umplutura peste prapur in tigaie, se asaza cu o lingura ca sa fie stratul de aceeasi grosime, se intorc marginile prapurului deasupra, se coace la cuptor. Se serveste intreg sau se taie felii.

Adauga comentariu la reteta - Drob de miel (cighir)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de portocale cu ciocolata
Cheesecake cu rosii si busuioc
Pateuri rapide
Muschiulet de porc cu susan
Supa crema de ciuperci
Compot de rubarba
Tamagoyaki
Tarta de ciocolata
Risotto cu broccoli si kaiser
Islere
Taameia
Chiftelute de urda in sos de rosii
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Antricot cu sos de piper verde
Fursecuri simple