Budinca de carne cu cartofi

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Budinca de carne cu cartofi

Budinca de carne cu cartofi

Ingrediente:

500 g carne, 1 ceapa, 1 felie de paine, 2 linguri unt (sau untura), 1 lingura faina, 1/2 ceasca zeama de carne (sau apa), 300 g cartofi, sare, piper, verdeata, 1 lingura pesmet

Mod de preparare:

Se da prin masina de tocat carnea impreuna cu ceapa si miezul de la o felie de paine muiat si stors. Se infierbanta intr-o tigaie o lingura de unt sau de untura, se pune carnea si cand incepe sa se rumeneasca, se presara faina. Se amesteca si se stinge cu zeama de carne. Se adauga sare, piper si putin marar sau patrunjel tocat. Separat se fierb cartofii, se curata de coaja si se trec prin masina de tocat. Se unge cu unt o forma de sticla rezistenta la foc, se presara pesmet si se asaza un strat de carne, unul de cartofi, si asa mai departe. Deasupra se toarna o lingura de unt si se presara pesmet. Se tine la cuptor pana se rumeneste. Se serveste cu un sos de rosii.

Adauga comentariu la reteta - Budinca de carne cu cartofi


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort din albusuri
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Chec cu ficat
Paine rasucita cu crema de branza
Marmelada de zmeura
Tarta sarata din frunze de conopida
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Rulada de omleta
Chocolate cheesecake
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Capunti alla puttanesca
Ardei copti pane
Supa Imperiala
Prajitura Latte Macchiato
Supa crema de ciuperci