Rasol de vaca

Rasol de vaca

Ingrediente:

1,250 kg carne, zarzavat de supa, 6 cartofi mijlocii, 1/4 varza, 4 l apa, sare. Carnea cea mai gustoasa pentru rasol este mugurul de piept, fluierul si carnea de la coada

Mod de preparare:

Se pune carnea la fiert intr-o oala cu apa clocotita si se spumueste de cate ori se ridica spuma. Se adauga zarzavatul si se lasa sa fiarba trei ore la foc potrivit. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga in supa cartofii curatiti si taiati in doua si 2 — 3 bucati de varza care a fost mai inainte fiarta pe jumatate in apa. Cartofii nu trebuie lasati sa fiarba prea mult, pentru a nu se sfarama. Se asaza rasolul pe farfurie, se pun imprejur cartofii, varza si morcovii din supa, taiati felii. Se serveste cu sos de hrean si muraturi sau salata de sfecla.

Adauga comentariu la reteta - Rasol de vaca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cocktail-Totally Green
Tamagoyaki
Brownies cu miere si seminte
Medalion de vinete
Tartiflette
Rosii umplute cu ton
Chiftele din legume
Ciocolata
Salata de mango
Omleta cu orez la cuptor
Paine rapida fara drojdie
Quinoa cu legume
Friptura de vitel in ulei
Muffins cu spanac
Ardei umpluti II