Rasol cu smantana

Rasol cu smantana

Ingrediente:

1,250 kg carne de pe coaste, zarzavat de supa, 4 l apa, 1 ceasca smantana, 1 lingurita faina, 1 lingura branza rasa, sare

Mod de preparare:

Se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert , adaugand zarzavat ca pentru orice supa. Cand carnea este fiarta, se scoate ata si se asaza intr-o tava. Se amesteca intr-o cratita smantana cu 2 — 3 linguri zeama de carne, faina, sare si o lingura de branza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea sa fie acoperita cu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor, se tine pana capata o culoare frumoasa. Se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.

Adauga comentariu la reteta - Rasol cu smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Musaca
Rosii umplute cu ton
Pulpe de rata cu bere si stafide
Muffins cu spanac
Tocanita de naut la cuptor
Paine  pe vatra
Paste cu spanac si gorgonzola
Friptura de miel in slowcooker
Pogacsa
Crostoni cu miel
Caipirinha
Creveti crocanti cu cocos
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Tartiflette
Tagliatelle cu ciuperci