Rasol cu smantana

Rasol cu smantana

Ingrediente:

1,250 kg carne de pe coaste, zarzavat de supa, 4 l apa, 1 ceasca smantana, 1 lingurita faina, 1 lingura branza rasa, sare

Mod de preparare:

Se scoate carnea de pe coaste, se face o rulada (sul), se leaga cu ata si se pune la fiert , adaugand zarzavat ca pentru orice supa. Cand carnea este fiarta, se scoate ata si se asaza intr-o tava. Se amesteca intr-o cratita smantana cu 2 — 3 linguri zeama de carne, faina, sare si o lingura de branza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea sa fie acoperita cu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor, se tine pana capata o culoare frumoasa. Se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.

Adauga comentariu la reteta - Rasol cu smantana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Agliata Verde
Parjoale de vara
Ardei umpluti,mai altfel
Quinoa cu legume
Tarta cu crema de branza si zmeura
Pui umplut cu telina si morcovi
Prajitura cu visine si ciocolata
Beef Bourguignon - Julia Child
Stifatho
Antricot cu sos de piper verde
Supa de rosii
Piept de pui simplissime
Dulceata de grapefruit
Friptura de porc cu sorici
Prajitura cu gutui si branza