Tocana

Tocana

Tags:

Ingrediente:

1,250 kg carne, 1 lingura untura, 4 cepe mijlocii, 5 rosii sau 1 lingura bulion, 1 praf de faina, sare, piper

Mod de preparare:

Se alege carne de la piept, mai grasa, sau carne de pe coaste. Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se lasa pana se prajesc. Se pune putina apa, se acopera si se fierb inabusit, adaugand din cand in cand cate o lingura de apa fierbinte, pana ce carnea este fragezita. Se adauga o lingura de bulion de rosii sau rosii curatite de coji si de seminte, sare, piper si un praf de faina. Se acopera si se lasa sa scada la cuptor. Se serveste cu mamaliga.

Adauga comentariu la reteta - Tocana


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pachetele cu porumb si branza
Prajitura cu mere caramel
Prajitura de ciocolata
Sparanghel verde cu bacon
Painici cu busuioc
Praz umplut cu ciuperci
Chec de carne
Paine rasucita cu crema de branza
Supa de dovleac ( Butternut )
Tarta cu mere
Parjoale de vara
Spaghetti cu zucchini si rosii
Prosciutto di Parma e melone
Ciuperci umplute cu legume
Ardei umpluti II