Gulas cu galuste

Gulas cu galuste

Ingrediente:

1 kg carne, 1 lingura untura, 4 cepe mijlocii, 1/2 lingurita boia de ardei, 1 lingura bulion sau 5 rosii
Pentru galuste: 1 lingura unt sau untura, 1 ou, 2 linguri faina, 1 lingura apa, sare

Mod de preparare:

Se taie carnea in bucati potrivite si se prajeste cu o lingura de untura. Se adauga ceapa taiata felii subtiri. Se amesteca din cand in cand ca sa nu se arda. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga boiaua de ardei, bulionul de rosii sau rosiile curatite de coji si de seminte, sare si putina apa. Se lasa sa fiarba inabusit, adaugand din cand in cand putina apa, pana ce se fragezeste carnea. Separat se freaca o lingura de unt sau de untura cu un ou, faina, putina apa si sare. Se amesteca totul bine. Se ia cu lingurita din pasta si se da drumul galustelor in apa clocotita. Se tin sa fiarba 10 minute. Se scurg si se pun in mancare sau se oparesc cu unt si se servesc ca gamitura. Mancarea trebuie sa fie foarte fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Gulas cu galuste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata
Tamagoyaki
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Ciorba de salata
Palet de dames
Rulada de somon afumat
Chocolate cheesecake
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Supa Imperiala
Tarta cu mere
Supa gulas
Pateuri
Tarta cu crème brûlé
Tarta sarata din frunze de conopida