Praz cu carne

Praz cu carne

Ingrediente:

600 g carne, 2 legaturi praz, 1 lingura untura, 1 lingura bulion, 1 bucatica zahar, sare

Mod de preparare:

Se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el singur miros tare. Se curata prazul. Se taie in bucati potrivite. Se prajeste usor intr-o tigaie cu putina untura. Se pune peste carne numai cand aceasta este fragezita. Prazul fierbe foarte repede, si daca sta prea mult la foc, se sfarama. Se adauga bulion de rosii si o bucatica de zahar. Se gusta de sare. Se da la cuptor. Mancarea este buna mai scazuta.

Adauga comentariu la reteta - Praz cu carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quark-brinza cremoasa acrisoara
Tarta de ciocolata
Ardei umpluti
Paine rapida fara drojdie
Supa-crema de broccoli
Tortelete cu crema Toffee
Tort din alune de copac
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Prajitura  cu mac
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Caracatita in ulei
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Prajitura cu gutui si branza
Gugelhupf cu marmelada