Praz cu carne

Praz cu carne

Ingrediente:

600 g carne, 2 legaturi praz, 1 lingura untura, 1 lingura bulion, 1 bucatica zahar, sare

Mod de preparare:

Se pune carnea la foc, la fel ca pentru mancarea de cartofi; nu se pune ceapa, deoarece prazul are el singur miros tare. Se curata prazul. Se taie in bucati potrivite. Se prajeste usor intr-o tigaie cu putina untura. Se pune peste carne numai cand aceasta este fragezita. Prazul fierbe foarte repede, si daca sta prea mult la foc, se sfarama. Se adauga bulion de rosii si o bucatica de zahar. Se gusta de sare. Se da la cuptor. Mancarea este buna mai scazuta.

Adauga comentariu la reteta - Praz cu carne


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chec negru
Chutney de prune si ardei
Legume umplute
Parjoale de vara
Antricot cu sos de piper verde
Lasagne cu spanac si branza chevre
Tagliatelle a La-Chef-A
Supa de pui - rapida
Chiftelute din orez
Cotlete de vinete
Prajitura Latte Macchiato
Pasta de leustean
Caviar de vinete
Covrigi
Tarta sarata din frunze de conopida