Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei crocanti la cuptor
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tocanita de naut la cuptor
Tarta cu brinza si zmeura
Bors de iarna cu afumatura
Crostoni cu miel
Crema de zahar ars
Rulada de pui
Tortelete cu crema Toffee
Salata de telina si morcovi rasi
Kunefe (cataif)
Turta dulce din piscoturi
Tort de ciocolata
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tort de nuci