Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Tagliatelle cu ciuperci
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Prajitura cu gutui si branza
Aripioare prajite in crusta
Pogacsa
Placinta cu branza sarata
Sparanghel verde cu bacon
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Piept de rata cu ciuperci
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Tarta sarata din frunze de conopida
Somon la gratar
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Baton de vanilie