Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Saltimbocca alla romana
Spaghetti Carbonara
Caviar de vinete
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Chutney de prune
Tort de nuci
Paine  pe vatra
Ciorba din pipote de curcan
Sarmale fara carne
Spaghetti integrale cu leurda si rosii
Supa de gulii
Friptura aromata de porc
Inghetata de nectarine si caise
Paine cu iaurt
Chicken Bryan