Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Parjoale de vara
Baclavale traditionale
Dulceata de grapefruit
Legume umplute
Chec de carne
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Cozonac cu mac si alune de padure
Ardei copti pane
Supa crema de rosii si morcovi
Salata de telina si morcovi rasi
Salata de sfecla rosie cu pui
Gratin de broccoli si conopida