Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Creveti crocanti cu cocos
Caipirinha
Prajitura de ciocolata
Lasagne cu spanac si branza chevre
Supa crema de rosii si morcovi
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Salata
Omleta cu orez la cuptor
Tarta cu crème brûlé
Salata de vara cu mozzarella
Rulada de vita cu sunca
Tarta cu mere
Polos
Supa Imperiala