Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de rata cu ciuperci
Tarta sarata din frunze de conopida
Chiftelute cu porumb
Spirale cu Nutella
Tarta cu mere
Ficatei cu ceapa, vin si marar
Salata de ton cu ardei gras
Risotto cu broccoli si kaiser
Chocolate cheesecake
Islere
Rosii umplute cu orez
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Tiramisu
Chiftelute din orez
Caltabosi