Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de cartofi cu ton
Cirnati cu fenel
Paine pictata
Risotto cu broccoli si kaiser
Fursecuri simple
Tocanita de naut la cuptor
Chec aperitiv,stelute si braduti
Rulada de pui intreg
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Supa cu turnatei
Oua umplute
Tortelete cu crema Toffee
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Tort de ciocolata cu crema de capsuni