Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate ActualizeazńÉ

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle a La-Chef-A
Melitzanosalata Agioritiki
Dulceata de grapefruit
Painea tigru
Ciuperci umplute cu legume
Chiftelute
Caipirinha
Tarta cu vinete
Turta dulce din piscoturi
Caviar de vinete
Supa crema de ciuperci
Varza rosie cu mar
Parmigiana di melanzane
Parmigiana di zucchine
Supa de dovleac ( Butternut )