Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate ActualizeazńÉ

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere caramel
Prajitura Lia
Pachetele cu porumb si branza
Dovlecei crocanti la cuptor
Rulada de ciuperci
Crap la cuptor (pe gratar)
Aluat cu branza
Branza cu verdeturi
Cirnati cu fenel
Caviar de vinete
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Cotlete de vinete
Carne de miel in stil mongolez
Confit de canard
Taameia