Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate ActualizeazńÉ

Retete

Retete culinare cu imagini

Cozonac cu mac si alune de padure
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Oua umplute
Butternut umplut
Prajitura cu visine si ciocolata
Supa de dovleac ( Butternut )
Prajitura Lia
Fursecuri cu gem
Tort cu mere si nuci
Fursecuri fine cu nuci
Mancarica de gulas
Ardei umpluti II
Vegeta de casa
Ardei umpluti
Pachetele cu porumb si branza