Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Carne de miel in stil mongolez
Supa de dovleac cu gorgonzola
Tarta de ciocolata
Rata la cuptor
Pasca cu branza dulce
Friptura de mistret
Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Inghetata de cocos
Prajitura cu visine si ciocolata
Rulada de vita cu sunca
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Chicken Bryan
Legume umplute
Crostoni cu miel
Prosciutto di Parma e melone