Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate ActualizeazńÉ

Retete

Retete culinare cu imagini

Um Ali - budinca egipteana din paine
Paine  pe vatra
Paine pictata
Tortelete cu crema Toffee
Ciorba de miel
Rulada de pui
Chiftelute cu porumb
Tartiflette
Medalion de vinete
Gugelhupf cu marmelada
Mancarica de gulas
Antricot cu sos de piper verde
Aripi de curcan tandoori
Muffins cu dovleac(Butternut)
Ciocanele de pui cu varza