Parjoale de vara

Reteta culinara » Retete aperitive » Parjoale de vara

Parjoale de vara

alt

Ingrediente: 6 morcovi, 6 dovlecei micuti, 2 cepe potrivite, 3-4 oua, sare, piper, faina cat cuprinde.

Mod de preparare: se dau pe  razatoare morcovii si dovleceii(pe razatoarea mica sau pe cea mare, dupa preferinta), apoi se amesteca cu ceapa tocata marunt, adaugand pe rand cate un ou, sarea, piperul si faina pana se formeaza o compozitie omogena. Se pun in uleiul incins cu o lingura presand usor fiecare chifteluta.

Se servesc reci sau calde.

                                        alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

alt

Adauga comentariu la reteta - Parjoale de vara


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate ActualizeazńÉ

Retete

Retete culinare cu imagini

Manti
Muffins cu usturoi si ierburi
Chiftelute
Cocktail-Totally Green
Friptura de miel in slowcooker
Supa de dovleac ( Butternut )
Drob de pui
Ciocanele de pui cu varza
Marmelada de zmeura
Barcute de vinete
Mancarica de gulas
Prajitura Latte Macchiato
Fursecuri fine cu nuci
Pateu din ficat de porc
Dulceata de pere