Rosii umplute cu ton

Reteta culinara » Retete aperitive » Rosii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton

alt

alt

 

INGREDIENTE:

- 3 rosii (la o cutie de ton) sau/si mini-ardei multicolori
- 1 cutie ton in apa fara sare (142gr.)
- 3 fire ceapa verde
- jumatate de lamaie
- 6-10 masline negre
- 2 linguri de maioneza
- frunze patrunjel pentru decorat
- sare si piper dupa gust

alt

alt

alt

CUM SE FACE:

Am scurs tonul de apa si am amestecat cu ceapa verde tocata marunt, maslinele, lamaia si 2 linguri de maioneza. Se poate adauga si boabe de porumb, eu nu am avut de data asta. Am sarat si piperat si am amestecat totul cu o lingura.

alt

alt

Am taiat capacele la rosii si ardei, am curatat mijlocul cu o lingura si am umplut cu pasta de ton.

alt

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu ton


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Cartofi in crusta de mustar
Prosciutto di Parma e melone
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Tarta rustica cu piersici
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Chiftelute de urda in sos de rosii
Salata de cartofi cu ton
Friptura de curcan cu mere
Gratin de paste si peste, cu bezea
Pateuri rapide
Salata de ton cu ardei gras
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Praz umplut cu ciuperci
Tropical salad with coconut shrimps