Rosii umplute cu ton

Reteta culinara » Retete aperitive » Rosii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton

alt

alt

 

INGREDIENTE:

- 3 rosii (la o cutie de ton) sau/si mini-ardei multicolori
- 1 cutie ton in apa fara sare (142gr.)
- 3 fire ceapa verde
- jumatate de lamaie
- 6-10 masline negre
- 2 linguri de maioneza
- frunze patrunjel pentru decorat
- sare si piper dupa gust

alt

alt

alt

CUM SE FACE:

Am scurs tonul de apa si am amestecat cu ceapa verde tocata marunt, maslinele, lamaia si 2 linguri de maioneza. Se poate adauga si boabe de porumb, eu nu am avut de data asta. Am sarat si piperat si am amestecat totul cu o lingura.

alt

alt

Am taiat capacele la rosii si ardei, am curatat mijlocul cu o lingura si am umplut cu pasta de ton.

alt

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu ton


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aperitiv in foi de napolitana
Dulceata de pere
Placinta  cu pui, spanac si branza
Sirop de citrice
Biscuiti cu Nutella
Supa gulas
Paine pictata
Tiramisu de capsuni si cocos
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Rata la cuptor
Tortelete cu crema Toffee
Rulada de somon afumat
Supa crema de rosii si morcovi
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Piept de pui, la cuptor