Rosii umplute cu ton

Reteta culinara » Retete aperitive » Rosii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton

alt

alt

 

INGREDIENTE:

- 3 rosii (la o cutie de ton) sau/si mini-ardei multicolori
- 1 cutie ton in apa fara sare (142gr.)
- 3 fire ceapa verde
- jumatate de lamaie
- 6-10 masline negre
- 2 linguri de maioneza
- frunze patrunjel pentru decorat
- sare si piper dupa gust

alt

alt

alt

CUM SE FACE:

Am scurs tonul de apa si am amestecat cu ceapa verde tocata marunt, maslinele, lamaia si 2 linguri de maioneza. Se poate adauga si boabe de porumb, eu nu am avut de data asta. Am sarat si piperat si am amestecat totul cu o lingura.

alt

alt

Am taiat capacele la rosii si ardei, am curatat mijlocul cu o lingura si am umplut cu pasta de ton.

alt

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu ton


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Piept de pui afumat
Ciorba de salata
Agliata Verde
Ghiveci de orez cu legume
Tort Krantz
Chocolate cheesecake
Prajitura cu mere caramel
Muschiulet de porc cu susan
Pesto di rucola
Rulada de pui intreg
Supa de gulii
Aluat cu branza
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Fettuccine cu ton si rosii
Paine rasucita cu crema de branza