Rosii umplute cu ton

Reteta culinara » Retete aperitive » Rosii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton

alt

alt

 

INGREDIENTE:

- 3 rosii (la o cutie de ton) sau/si mini-ardei multicolori
- 1 cutie ton in apa fara sare (142gr.)
- 3 fire ceapa verde
- jumatate de lamaie
- 6-10 masline negre
- 2 linguri de maioneza
- frunze patrunjel pentru decorat
- sare si piper dupa gust

alt

alt

alt

CUM SE FACE:

Am scurs tonul de apa si am amestecat cu ceapa verde tocata marunt, maslinele, lamaia si 2 linguri de maioneza. Se poate adauga si boabe de porumb, eu nu am avut de data asta. Am sarat si piperat si am amestecat totul cu o lingura.

alt

alt

Am taiat capacele la rosii si ardei, am curatat mijlocul cu o lingura si am umplut cu pasta de ton.

alt

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu ton


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Friptura de miel in slowcooker
Salam de caracatita
Rulada cu cascaval
Varza rosie cu mar
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Sirop de citrice
Tort de ciocolata
Rulada de pui
Vinete umplute
Melcisori de pizza
Drob de miel
Tort cu mere si nuci
Tropical salad with coconut shrimps
Tort din alune de copac
Pachetele cu porumb si branza