Rosii umplute cu ton

Reteta culinara » Retete aperitive » Rosii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton

alt

alt

 

INGREDIENTE:

- 3 rosii (la o cutie de ton) sau/si mini-ardei multicolori
- 1 cutie ton in apa fara sare (142gr.)
- 3 fire ceapa verde
- jumatate de lamaie
- 6-10 masline negre
- 2 linguri de maioneza
- frunze patrunjel pentru decorat
- sare si piper dupa gust

alt

alt

alt

CUM SE FACE:

Am scurs tonul de apa si am amestecat cu ceapa verde tocata marunt, maslinele, lamaia si 2 linguri de maioneza. Se poate adauga si boabe de porumb, eu nu am avut de data asta. Am sarat si piperat si am amestecat totul cu o lingura.

alt

alt

Am taiat capacele la rosii si ardei, am curatat mijlocul cu o lingura si am umplut cu pasta de ton.

alt

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu ton


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficatei de pui
Spaghetti cu zucchini si rosii
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Supa de gulii
Paste de spanac cu calamari si rosii
Sirop de citrice
Pateuri cu ciuperci
Friptura de miel in slowcooker
Prajitura cu mere si brinza
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Bors de iarna cu afumatura
Muschiulet de porc cu susan
Brownies cu miere si seminte
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Musaca