Rosii umplute cu ton

Reteta culinara » Retete aperitive » Rosii umplute cu ton

Rosii umplute cu ton

alt

alt

 

INGREDIENTE:

- 3 rosii (la o cutie de ton) sau/si mini-ardei multicolori
- 1 cutie ton in apa fara sare (142gr.)
- 3 fire ceapa verde
- jumatate de lamaie
- 6-10 masline negre
- 2 linguri de maioneza
- frunze patrunjel pentru decorat
- sare si piper dupa gust

alt

alt

alt

CUM SE FACE:

Am scurs tonul de apa si am amestecat cu ceapa verde tocata marunt, maslinele, lamaia si 2 linguri de maioneza. Se poate adauga si boabe de porumb, eu nu am avut de data asta. Am sarat si piperat si am amestecat totul cu o lingura.

alt

alt

Am taiat capacele la rosii si ardei, am curatat mijlocul cu o lingura si am umplut cu pasta de ton.

alt

Adauga comentariu la reteta - Rosii umplute cu ton


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizeaz─â

Retete

Retete culinare cu imagini

Rulada de vita cu sunca
Salata de fasole cu ton
Ciorba de praz cu zeama de varza
Chutney de prune
Chiftele din legume
Frigarui de pui
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Supa de dovleac cu gorgonzola
Risotto cu broccoli si kaiser
Pasta de avocado
Supa cu turnatei
Rulada de pui
Aripioare crocantoase (stil KFC)
Fursecuri fine cu nuci
Tarta rustica cu piersici