Bulete cu Schweizer

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Bulete cu Schweizer

Bulete cu Schweizer

Ingrediente:

300 gr schweizer, 4 albusuri, 250 gr ulei, 150 gr unt

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma tare, se pune schweizer-ul dat pe razatoarea marunta si se amesteca cu lingura. Cu mana inmuiata in apa se formeaza buletele care se prajesc in ulei amestecat cu unt topit. Se scot pe un prosop absorbant. Se servesc fierbinti, pe o farfurie preincalzita.

Adauga comentariu la reteta - Bulete cu Schweizer


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu mere caramel
Tamagoyaki
Turta dulce din piscoturi
Crutoane aromate
Tort din albusuri
Castraveti cu maioneza de avocado
Oua umplute
Aluat picant pentru tarte, biscuiti
Supa de chimen
Spirale cu Nutella
Ciuperci umplute cu legume
Portofele de cod cu fasole verde
Supa de rosii
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Pui la cuptor