Bulete cu Schweizer

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Bulete cu Schweizer

Bulete cu Schweizer

Ingrediente:

300 gr schweizer, 4 albusuri, 250 gr ulei, 150 gr unt

Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma tare, se pune schweizer-ul dat pe razatoarea marunta si se amesteca cu lingura. Cu mana inmuiata in apa se formeaza buletele care se prajesc in ulei amestecat cu unt topit. Se scot pe un prosop absorbant. Se servesc fierbinti, pe o farfurie preincalzita.

Adauga comentariu la reteta - Bulete cu Schweizer


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Ciorba din pipote de curcan
Crostoni cu miel
Chiftelute de carne
Pogacele cu jumeri
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Caramel Tiramisu
Musaca
Palet de dames
Ciorbita de pui si fasolica verde
Tort din alune de copac
Prosciutto di Parma e melone
Fursecuri cu gem
Tagliatelle cu ciuperci
Rulouri din piept de pui