Cartofi cu chimen si topping de branza

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Cartofi cu chimen si topping de branza

Cartofi cu chimen si topping de branza

Ingrediente:

8 cartofi fainosi ,4 linguri ulei ,sare si piper ,3 linguri chimen (sau susan) ,rozmarin sau busuioc pentru ornare
Pentru topping: 2 cepe medii, 4 linguri de ceapa ciorii ,2 ramurele de rozmarin ,2 ramurele de busuioc ,2 ramurele de marar ,500 gr crema de branza ,sare si piper ,5 linguri de smantana
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C. Se pune intr-o tava folie de aluminiu, cu partea lucioasa in sus si se stropeste cu ulei. Se curata cartofii, se usuca cu un servet si se taie in jumatati pe lungime. Se ung cu ulei si se tavalesc prin semnitele de chimen, se sareaza si se pun cu partea dreapta in tigaie, se coc 35 min.
  Se rade ceapa, se amesteca cu ceapa ciorii, busuioc, rozmarin, marar, condimentele si branzeturile.Se serveste alaturi de cartofii copti.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu chimen si topping de branza


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Varza rosie cu mar
Aluat cu branza
Risotto cu broccoli si kaiser
Manti
Vanilla Club
Batoane de cereale
Tarta rustica cu piersici
Chiftelute din orez
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Ciuperci umplute cu legume
Bors de iarna cu afumatura
Inghetata de nectarine si caise
Chiftelute de carne
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara