Cartofi cu sunca si ciuperci

Reteta culinara » Retete culinare » Retete aperitive » Cartofi cu sunca si ciuperci

Cartofi cu sunca si ciuperci

Ingrediente:

750 gr cartofi ,3 salote ,500 gr ciuperci ,185 gr sunca ,60 gr unt ,280 ml supa de pui ,½ lingurita sare ,2 linguri ceapa ciorii ,2 linguri amidon ,1 lingura de apa rece ,125 gr smintina ,¼ lingurita seminte de anason stelat sau de susan prajit
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se taie in sferturi, se fierb in apa sarata si se scurg. Sunca si ciupercile se taie feliute, salotele se toaca marunt. Se soteaza salotele in unt, apoi se adauga sunca si ciupercile, si se mai soteaza inca 2 min. Se stinge cu supa fierbinte si se adauga cartofii, ceapa ciorii si sarea. Amidonul se amesteca cu apa rece si se toarna peste cartofi, pana fierb. Treptat se introduce si smantana.Se presara cu semintele de anason sau susan.

Adauga comentariu la reteta - Cartofi cu sunca si ciuperci


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pui umplut cu telina si morcovi
Pateuri umplute cu sunca
Tort Krantz
Gratin de paste si peste, cu bezea
Roastbeef a la Jamie
Tarta rustica cu piersici
Somon afumat pe scandura de cedru
Dulceata de pere
Chiftelute de urda in sos de rosii
Supa de portocale si crutoane aromtizate cu scortisoara
Paine pictata
Salata de tortellini
Cirnati cu fenel
Tarta cu crema de branza si zmeura
Supa din trei feluri de peste